Reglement

De leukste Toerrit van Westerwolde!

 

Reglement

 

Art. 1             De Westerwolde Toerrit is open voor deelname voor Oldtimers en Youngtimers, vanaf 15 jaar. Op uitnodiging of  na toestemming van de organisatie worden auto’s van andere bouwjaren ook toegelaten.

 

Art. 2             Sponsoren hebben de mogelijkheid om mee te doen aan de Westerwolde Toerrit in eigen auto, deze auto’s rijden achteraan in de rij.

 

Art. 3             De organisatie heeft het recht om deelnemers die zich niet hebben ingeschreven te weigeren op de dag zelf. Mocht er nog ruimte zijn om mee te doen dan dienen deze deelnemers €2,50 toeslag bovenop het inschrijfgeld te betalen, dit geldt ook voor sponsoren die zich niet hebben opgegeven.

 

Art. 4             De deelnemers rijden mee op eigen risico en moeten zelf voor voldoende verzekering zorgen. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor enig letsel of schade ontstaan voor, tijdens of na het evenement. De organisatie zet een bezemwagen in, deze wagen zorgt ervoor dat de deelnemers bij pech of letsel geholpen worden.

 

Art. 5             De deelnemers dienen zich ten allen tijde te houden aan de geldende verkeersregels.

 

Art. 6             De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor hun auto, rijgedrag en eventuele boetes bij wangedrag.

 

Deelname aan de Westerwolde Toerrit is volledig op eigen risico. De organisatie stelt zich derhalve niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, letselschade, zaakschade en gevolgschade. Hetgeen inhoudt dat de deelnemers deze risico’s uitdrukkelijk voor hun eigen rekening nemen.